Asiakkailta sataa jo spontaanisti ylistystä

Tieto uudesta, mullistavasta palvelusta välitysalalla leviään kulisseissa kuin kulovalkea. Tekijätiimille on virtaa spontaanisti ylistäviä kommentteja ja kannustavaa kiitosta.

“Kiitos nopeasta vastauksesta ja mielenkiintoisesta raportista. Törmäsin tähän raporttiin Länsiväylä-lehden nettiartikkelissa.

Toimin itse taloyhtiön hallituksessa ja meillä on taloyhtiössä virinnyt keskustelua siitä, kuinka paljon korjauksia on tulossa, mitä ne maksavat ja mikä on vaikutus tuleviin vastikkeisiin. Tämä raportti antaa siitä hyvin osviittaa.”

Mika, Espoo

”Sain tietää Korjausvelkalaskurista ystävältäni, joka oli käyttänyt palveluanne ja suositteli sitä. Olen käyttänyt palvelua jo kerran toisen potentiaalisen ostokohteen kanssa. Ajattelen, että palvelunne on todella kätevä ja sen kautta saa tietoa talonyhtiön tilanteesta helposti ymmärrettävässä muodossa.

Olen kokenut palvelunne erittäin hyödyllisenä, ja mielestäni raportista voisi hyvin maksaa n. 100 euroa. Näkemyksestänne on ollut hurjasti apua, sillä olemme tekemässä tästä viimeisimmästä todennäköisesti tarjouksen tällä viikolla!

Kiitos vielä ja mukavaa loppuvuotta!

Malla Murtomäki

”Toiset raskaana olevat naiset himoitsevat suklaata, jäätelöä tai lakritsia. Hävettää tunnustaa, että minä himoitsen korjausvelkalaskurin raportteja asunnoista.”

Sijoittajanainen, Helsinki

Kiitos avusta, toit meille tietoa ja varmuutta. Arvostamme todella! Henkka myös innostui noista laskelmista. Ja opittiin kyllä paljon siitä, mihin kannattaa kiinnittää huomiota. Nää oli huiput!

Inka Ikonen ja Henkka Sakki

“Tällainen pitäisi saada jokaisesta taloyhtiöstä. Tarvitaan samanlainen laki kuin energiatodistuksesta.”

Kansanedustaja Jari Koskela

”Ostin vuosi sitten ensiasunnon. Olin ihan kujalla. En ymmärtänyt mistään mitään ja keneltäkään ei voinut kysyä. Voi kun tällainen korjausvelkaraportti olisi ollut silloin tarjolla.”

Nainen Kirkkonummi