Uusi palvelu rantautui Suomen asuntomarkkinoille

Suomen AsuntoSatama Oy LKV:n tuotekehitysyksikössä syntynyt Korjausvelkalaskuri® on internetin jälkeen suurin edistysaskel välitysalalla. Kuluttajien ja jopa välittäjien tuskallisen vaikealukuisiksi kokemat isännöitsijäntodistukset muuttuvat selkokielelle.

”Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa”, kuvaa AsuntoSatama LKV:n perustaja Erkki Murto-Koivisto.

”Olen kaksikymmentä vuotta sivusta seurannut kuinka kuluttajat yrittävät epätoivoisesti ymmärtää sana- ja lausehirviöiden taakse kätkettyjä tehtyjä ja tekemättömiä remontteja. Nuori, ensiasuntoa etsivät nainen puki olotilansa osuvasti: oli aivan kujalla”, kertoo Murto-Koivisto ja lupaa korjausvelkalaskurin tuovan muutoksen asiaan.

Kaksi vuotta sitten AsuntoSatama LKV nosti julkiseen keskusteluun taloyhtiöiden varallisuuden, taloyhtiöiden vuokratuotot. Nyt vuorossa on asuntokaupan kannalta huomattavasti tärkeämpi asia: korjausvelka.

”Korjausvelkalaskuri® on jo nyt saanut valtavasti positiivista, kiittävää palautetta. Laskuri on lahjomaton ja siksi pelkään, että kaikki myyjät ja taloyhtiöiden edustajat eivät tule nielemättä hyväksymään raportteja. Menetämme varmaan joitain toimeksiantoja, mutta pitkässä juoksussa tinkimätön rehellisyys, läpinäkyvyys tulee sekä myyjien että ostajien palkitsemaksi”, Murto-Koivisto arvioi.

”Haluamme olla välitysalalla edelläkävijä, uudistaja, joka luo uusia, hyödyllisiä työkaluja sekä ostajan että myyjän käyttöön asuntomarkkinoille.”

AsuntoSatama LKV:n jättihanketta ovat olleet rahoittamassa Euroopan Aluehallintorahasto ja ELY-keskus.

SAATAT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ