Korjausvelkaraportti on hyvä työkalu isännöitsijälle

Kymmenet isännöitsijät ovat jo todenneet, että Korjausvelkalaskuri on kelpo työkaveri, avustaja. Sen tuottaman korjausvelkaraportin avulla on helpompi avata taloyhtiöiden hallitukselle taloyhtiön korjausvelkaa ja saada tehtyä päätökset tarvittavista korjauksista sekä niiden aikatauluista.

Isännöitsijälle paljon hyötyä K-raportista

Korjausvelkaraportti on Kiinteistöliiton ja RT:n elinkaariodotuksiin ja isännöitsijäntodistukseen pohjautuva asiakirja taloyhtiön korjausvelasta ja sen vaikutuksesta asumiskustannuksiin. K-raportista on konkreettista ja rahallista hyötyä isännöitsijälle ja isännöintitoimistolle.

 

  • Korjausten merkitys konkretisoituu ja raportti kannustaa taloyhtiötä tekemään korjaukset ajoissa.
  • Voit keskittyä tärkeimpiin töihin, kun soitot ostajilta ja välittäjiltä vähenevät.
  • Hyvä yhtiö saa helpommin ja paremmilla ehdoilla taloyhtiölainaa ja vakuutuksia.
  • Taloyhtiön arvoa kasvattava isännöinti vahvistaa isännöintitoimiston brändiä.
  • Korjausvelkaraportin kaupallisella käyttöoikeudella saa uutta kassavirtaa.

Energiatodistuksen 10-vuotispäivitys ja korjausvelkaraportti

Energiatodistuksen 10-vuotispäivitys & korjausvelkaraportti isännöitsijöille hintaan 1000 euroa (alv 0 %). Kun tilaat meiltä tämän taloyhtiön korjaussuunnittelua helpottavan ja työaikaasi säästävän paketin, säästät 500 euroa. Kun tilaat paketin 20 taloyhtiölle, saat bonuksena kokosivun ilmoituksen Kauppalehdessä (arvo 7900 €, sis. alv 0 %).

Korjausvelkalaskuri tarjoaa tämän huippupaketin yhteistyökumppanimme insinööritoimisto Suomen talokatsastus Oy:n kanssa.

Tilaa energiatodistuksen päivitys ja korjausvelkaraportti kätevästi oheisella lomakkeella.

Tarjous on voimassa 28.2.2023 asti.

Isännöitsijä, ota kaikki hyöty irti laskurista.

Paljonko taloyhtiöissäsi on korjausvelkaa?

Kysymykset ja vastaukset

Vastaus avautuu, kun klikkaat kysymystä.

Onko Korjausvelkalaskuri kilpailija isännöitsijäntodistukselle?

Ei, ehdottomasti ei. Isännöitsijällä ja hänen johtamallaan taloyhtiön hallituksella on huomattavasti yksityiskohtaisempi ja laajempi näkemys taloyhtiön korjausvelasta. Isännöitsijäntodistus on asuntokaupan tärkein ja keskeisin dokumentti.

Mitä hyötyä isännöitsijälle sitten on raportin tilaamisesta?

Korjausvelkalaskurin raportti perustuu Kiinteistöliiton ja Rakennusteollisuus RT:n asiantuntijoiden antamiin arvioihin kiinteistön eri osien elinkaarista. Korjausvelkalaskurista saattaa olla jossain tilanteessa isännöitsijä iso apu, kun hän haluaa perustella tulevia remontteja ja niiden tärkeyttä taloyhtiön hallitukselle ja yhtiökokoukselle.

Onko Korjausvelkalaskurista jotain henkilökohtaista hyötyä taloyhtiön osakkaille?

Korjausvelkalaskurin yhteistyökumppani on AsuntoSatama Oy LKV, jolla on asiakkaana satoja taloyhtiöitä pääkaupunkiseudulla. Sopimukseen liittyen kuka tahansa taloyhtiön osakkaista saa esimerkiksi pankkiaan varten AsuntoSataman LKV-tiimin kirjallisen arviolausuman ILMAISEKSI asunnostaan. Normaalihinta kirjalliselle arviolausumalle on 250 euroa.

Millä perustelen yhtiölle 1240 euron investointia Korjausvelkalaskurin raporttiin?

Tänä vuonna kaikille taloyhtiöille pakollinen energiatodistuksen 10-vuotispäivitys maksaa 500-1000 euroa, eli uusi Korjausvelkalaskuri tulee käytännössä kaupan päälle. Kiitos helppolukuisen raportin, soitot asunnon ostamisesta kiinnostuneilta asiakkailta vähenevät ja isännöitsijältä jää aikaa toisiin työtehtäviin.