“Korjausvelkalaskuri ja Hintaseurantapalvelu ovat minulle nykyisin tärkeimmät apuvälineet.”

Kysyimme. Yksi Suomen parhaista, kuusi kuukautta sitten Korjausvelkalaskuriin ihastunut – välittäjistä vastasi.

Millaiset ovat olleet ensikokemukset Korjausvelkalaskurista?
”Mainostivat, että tämä on internetin jälkeen suurin uudistus asuntokaupassa ja välitysalalla. Se oli liian vahvasti sanottu, mutta olen kyllä iloisesti yllättynyt.”

Miksi?
”Olen työskennellyt yli kymmenen vuotta välittäjänä. Tunnustan, että taloyhtiöiden isot remontit eivät ole ydinosaamisaluettani. Korjausvelkalaskurin raportti on minulle nykyisin näytöillä myyntiesitteen lisäksi korvaamaton ”lunttilappu”. Näen siitä nopeasti ja helposti taloyhtiön tärkeimpien osien elinkaaret ja – ennen kaikkea – näen siitä mitä remontit tulevat nykyisellä hintatasolla maksamaan välittämälleni asunnolle”.

Miten Korjausvelkaraportti toimii arviointikäynnillä?
”Pelkäsin aluksi raportin esittämistä arviointikäynneillä, mutta opittuani avaamaan sen sisällön asiakkaille se on ollut vähintään yhtä tärkeä kuin KVKL:n Hintaseurantapalvelun lista toteutuneista kauppahinnoista. Onnistuminen paremmin hinnoittelussa on lyhentänyt myyntiaikoja ja nostanut asiakastyytyväisyyttä.”

Miten raporttiin suhtaudutaan esittelyssä?
”Asiakkaat ovat kiitelleet vuolaasti helppolukuista raporttia taloyhtiön kunnosta, ”terveydentilasta”. Parasta raportissa on osio, jossa tulevat remontit ja niistä omistajalle aiheutuvat asumiskustannukset on muutettu euroiksi.”

Onko Korjausvelkalaskurin raportti kaupankaataja?
Ei, päinvastoin. Ostajat ovat iloisia välittäjästä, joka haluaa tehdä rehellistä ja läpinäkyvää asuntokauppaa. Myyjistäkin suurin osa on huomannut, että tällaisella konseptilla päästään heidänkin kannaltaan parhaaseen lopputulokseen.

Miten ja mistä välittäjä saa raportin?
Korjausvelkalaskuri myöntää käyttäjätunnuksia asuntokaupan ammattilaisille; kiinteistönvälittäjille, sijoittajille, luottopäälliköille ja isännöitsijöille.

Mitä raportin käyttäminen maksaa?
Testiryhmään kuuluvat kiinteistönvälittäjät saavat käyttää laskuria ilmaiseksi.